Technikai információk

Jelentkezés:

Jelentkezni előzetesen a szentkeresztuzenetei.hu/jelentkezes oldalon van lehetőség, a letölthető dokumentumoknál található papír alapú jelentkezési lap is, valamint a rendezvény idején a helyszínen is lehet jelentkezni.

A szervezők nevében kérjük, hogy akinek van lehetősége jelentkezzen előre, ezzel nagymértékben segítve a rendezési feladatokat.

A jelentkezésnél megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki, azokat kizárólag a szervezéshez használjuk!

 

Költségek:

1500 Ft-os részvételi díjat kérünk a szervezési költségek fedezésére.
Reggelit 750 Ft, ebédet 1000 Ft, vacsorát 1000 Ft áron biztosít a kemping étterme.
Sátorhelyet a kempingben tudunk biztosítani, aminek költségét a Ferencvárosi Önkormányzat vállalta magára.

 

Az Irgalmassági napokra elsősorban a 16 évnél idősebb fiatalokat várjuk, de természetesen minden érdeklődőt szeretettel várunk. 16 éven aluliak csak szülői vagy nagykorú kísérő felügyeletével vehet részt, 16 és 18 év közöttiektől pedig szülői hozzájárulást kérünk, amit a letölthető dokumentumok között meg lehet találni.

 

Szállás:

Szálláshoz sátorhelyet a rendezvény helyszínéül is szolgáló Haller Campingben tudunk biztosítani. Itt mindenki a saját maga által hozott sátorban tud aludni. A sátrazáshoz ajánlatos hozni a megfelelő járulékos dolgokat, mint pl. takaró, polifoam, hálózsák, stb., valamint célszerű elemlámpát, esőköpenyt is hozni. (A polifoam az előadásokra és kiscsoportos beszélgetésekre is hasznos tud lenni.)

Egyéb szálláshelyet nem tudunk biztosítani.

 

A tisztálkodási lehetőségek a kempingben biztosítottak az infrastruktúra részeként.

 

Étkezés:

Reggelit, ebédet és vacsorát is biztosít a kemping területén található étterem. A menü még egyeztetés alatt alá, amint véglegesítésre kerül azt is közzétesszük.